+4560512988 fotografcph@gmail.com

Bagved Næstved fotografi

Hvem, hvad og hvorfor

Mit brændende ønske er at skabe billeder der stråler af liv sjæl og uforglemmelige øjeblikke. Jeg besidder en kreativ uddannelse og en dyb forståelse for at komponere tidløse billeder der opfylder dine individuelle ønsker og behov. Mit primære mål er at du forlader vores fotosession med følelsen af at blive set og hørt og at vi sammen har skabt billeder af den højeste kvalitet. Jeg nyder at arbejde med forskellige former for fotografering og garanterer altid teknisk perfekte resultater.

Hvis du søger en innovativ fotograf i Næstved eller omegn er jeg klar til at høre om dine fotoprojekter og ideer. Tøv ikke med at kontakte mig.

Tlf: + 45 60 51 29 88

Telefontid: 
Mandag – Fredag: 11.00-14.00. Læg en besked eller send en sms.

Søren Birkager

Fotograf, Næstved

Læs det seneste fra vores blog

Har i brug for en dygtig fotograf i Næstved til bryllup, portræt eller erhvervsfotografering. Så er i landet det rette sted.

Portrætfotografer i Næstved: Fange Livets Smukke Øjeblikke

Portrætfotografer i Næstved: Fange Livets Smukke Øjeblikke

Næstved er en by fyldt med skønhed og charme, og hvad er en bedre måde at forevige øjeblikkene på end gennem portrætfotografering? Uanset om du ønsker at fejre en særlig lejlighed eller bare ønsker at bevare minder, er en dygtig portrætfotograf nøglen til at fange dit...

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

Vi er først tilfredse når vores kunder er

Erfaring og altid god kvalitet